Followers

Saturday, March 5, 2011

SuTi Craft & Fashion Label


Su nak share dgn u all, my label. Su tak pernah ada label selama ini. Yelah, baru jer berkecimpung dalam bidang menjual craft ni. Bila kengkawan cakap, "Susahlah aku nak carik balik org yg tanya pasal craft ko tu". Su terdetik, Su kenalah buat supaya orang senang nak ingat nama blog, no tepon dan kompeni Su.
Hehhehheheh
Su tengah tunggu KucinPurple send email n cakap labels dah ready to collect (amik sendiri, koz umah dia dekat dgn umah Su).
Su pun dah buat sticker tuk senang nak paste kat belakang Pos Ekspres. Takyah nak tulis banyak banyak. Yelah, Su ni 1 woman show (dari perkataan, 1 man show). Semua Su buat sendiri.
Beli dan survey kain sendiri. Potong kain sendiri. Jahit n design pun sendiri. Tu yg kena ada banyak buku buku kartun anak kat umah tuk dijadikan rujukan. Kira brapa set magnetic button customer ode Su gak buat. Packaging pun Su yg buat.
Takper, susah susah dulu, senang senang kemudian. :D
Ok Dear Frens. Nanti bolehlah ode dgn Su yeh.
:D
:D
:D

Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails