Nuffnang

Wednesday, July 13, 2011

Courier for today

Pos Laju for today : Zulaikha

Pos Laju tracking No : ED 998785733MY

:D

:D

:D




p/s : Tadi akak kat Pejabat Pos kata, sekarang tak bagi orang guna sampul Pos Ekspres tuk posting, sebab, kalau pos ekspres tu hilang, takleh tuntut gantirugi.

Kalau guna Pos Laju, mesti tick yang Non-dokumen, so that kalau pos laju tak sampai, kita boleh tuntut gantirugi barang yang kat dalam peket Pos laju tu.

By the way, sekarang dah takde plastik Pos Laju dah.


So sebelum nak poskan guna Pos Laju, kena peket kan barang-barang guna sampul yang tak nampak apa barang di dalam.


:D

Tuesday, July 12, 2011

Zip




Su ada 2 jenis zip yang jual per meter.


1 kecik ada warna putih jer, sesuai untuk buat pouch atau beg-beg guna zip kecik.



1 jenis lagi, ada warna putih dan hitam, zip yang sesuai untuk beg-beg seperti Tote Bag, Diaper bag, Telekung bag dan lain-lain jahitan yang memerlukan zip.



1 meter bagi 2 jenis zip ni,

RM 1.60 per meter, free 1 kepala zip.

Kalau beli asing-asing.


RM 1.50 per meter, RM 0.30 kepala zip.

Kalau berminat boleh emel Su,



atau

isi borang di




:D

:D

:D

Su amik ode sulam jugak

Su amik ode tuk sulam. Nametag sekolah, keychain atau sulam pada tuala tuk apa apa event.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Name:
Address :
Contact No. :
Email Address:
Magnetic Button - Bronze (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Bronze(13mm) RM 1.00
Magnetic Button - Silver (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Silver (13mm) RM 1.00
Order Description :
Payment Method : Maybank
CIMB
Delivery Method : Pos Ekspres
Pos Laju
Self Collect

Click here to put a form like this on your site.

Tali beg

Tali beg

Magnetic button

Magnetic button