Nuffnang

Saturday, November 10, 2012

Happy school holiday to all...

Happy school holiday to all... Ramai yang cakap penat anak anak di rumah... Tapi bagi Su best anak cuti sekolah ni... Taklah Su terkejar kejar ke sana ke sini... heheh.. Happy school holiday to all...

Sunday, May 6, 2012

Sepasang beg jerut untuk 2 sahabat baik

Beg jerut dioder oleh kawan baik untuk, seorang kawan baik yang akan berhijrah ke luar negara... All d best to her. :D

Beg jerut

Beg jerut dioder oleh kawan baik untuk, seorang kawan baik yang akan berhijrah ke luar negara... All d best to her. :D

Friday, April 20, 2012

Tuesday, April 17, 2012

Felt cushion cover - Yuneetha



Felt cushion Cover ni Su buat tuk team mate Su yang dah tender resignation koz nak pergi further study, Master.


Price : RM 40 (Ikea fabric)


:D


:D


:D

Monday, April 16, 2012

Saturday, April 14, 2012

Monday, March 19, 2012

Ode hari ini

As Salam Salasiah, esok Su poskan your oder for swivel & magnetic button, k... Thanks beli dgn SuTi Craft... :D

Sunday, February 26, 2012

SARA

Lepas Christmas Exchange gift tu. Kawan Su dalam Team Su kat opis order 1 tuk kawan dia punya birthday.








Price : RM 25

Harga felt cushion cover berdasarkan jenis pilihan kain atau design


Rezeki menjahit ni tak putus putus. Walau taklah "Grand" macam orang lain. Tapi bagi Su, Alhamdulillah, rezeki menjahit tak pernah putus putus.


Hanya seleksi kain Su tak menarik.


Nanti InsyALLAH Su akan tambah seleksi kain di masa hadapan, k.



Sebab buat masa sekarang Su tak berkesempatan lagi nak ke kedai nak membeli kain.


:D

:D
:D

Sunday, February 19, 2012

Felt Cushion Cover

Lama betul Su tak update blog yeh.

Cushion Cover di atas ni Su buat tuk Working Captain Su masa Christmas Exchange gift dalam Team Su. Mula-mula kitaorang kena cabut undi, supaya tahu pada siapa kita kena bagi hadiah nanti.

Then bila Su cabut Undi, Su dapat nama working capain Su. Dia baik dan penyabar orangnye. Tak sombong dan tak meninggi diri walau dia terrer bangat. :D

Mula Su ingat nak belikan dia something dalam range RM 30, tu range hadiah masa Christmas Exchange gift tu.

Tapi bila Su rasa, biarlah bagi hadiah orang boleh simpan sebagai kenangan.

Maka Su pun buat lah Felt Cushion Cover macam kat atas tu.

Dia suka sangat dengan hadiah yg Su bagi, koz ada nama dia.
:D
:D
:D

Su amik ode sulam jugak

Su amik ode tuk sulam. Nametag sekolah, keychain atau sulam pada tuala tuk apa apa event.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Name:
Address :
Contact No. :
Email Address:
Magnetic Button - Bronze (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Bronze(13mm) RM 1.00
Magnetic Button - Silver (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Silver (13mm) RM 1.00
Order Description :
Payment Method : Maybank
CIMB
Delivery Method : Pos Ekspres
Pos Laju
Self Collect

Click here to put a form like this on your site.

Tali beg

Tali beg

Magnetic button

Magnetic button