Followers

Saturday, November 10, 2012

Happy school holiday to all...

Happy school holiday to all... Ramai yang cakap penat anak anak di rumah... Tapi bagi Su best anak cuti sekolah ni... Taklah Su terkejar kejar ke sana ke sini... heheh.. Happy school holiday to all...

Friday, May 11, 2012

Beg Aqilah

Beg yang dioder oleh makcik Aqilah

Beg sponge bob untuk Iskandar

Beg yang dioder oleh makcik Iskandar.

Sunday, May 6, 2012

Sepasang beg jerut untuk 2 sahabat baik

Beg jerut dioder oleh kawan baik untuk, seorang kawan baik yang akan berhijrah ke luar negara... All d best to her. :D

Beg jerut

Beg jerut dioder oleh kawan baik untuk, seorang kawan baik yang akan berhijrah ke luar negara... All d best to her. :D

Friday, April 20, 2012

Felt cushion cover - LH

All the best Lee Hoong. Today is her last day in our company. Do keep in-touch.. :D

Tuesday, April 17, 2012

Felt cushion cover - Yuneetha



Felt cushion Cover ni Su buat tuk team mate Su yang dah tender resignation koz nak pergi further study, Master.


Price : RM 40 (Ikea fabric)


:D


:D


:D

Monday, April 16, 2012

Felt cushion cover for Aieth



Price : RM 40

Harga felt cushion cover berdasarkan jenis pilihan kain atau design



Felt cushion cover for Ajan

Price : RM 40
Harga felt cushion cover berdasarkan jenis pilihan kain atau design

Saturday, April 14, 2012

Felt totebag-Eisya



Price : RM 30
Harga beg berdasarkan jenis pilihan kain atau design)



Felt beg-nilam


Price : RM 30



Harga beg berdasarkan jenis pilihan kain atau design)

Monday, March 19, 2012

Ode hari ini

As Salam Salasiah, esok Su poskan your oder for swivel & magnetic button, k... Thanks beli dgn SuTi Craft... :D

Sunday, February 26, 2012

SARA

Lepas Christmas Exchange gift tu. Kawan Su dalam Team Su kat opis order 1 tuk kawan dia punya birthday.








Price : RM 25

Harga felt cushion cover berdasarkan jenis pilihan kain atau design


Rezeki menjahit ni tak putus putus. Walau taklah "Grand" macam orang lain. Tapi bagi Su, Alhamdulillah, rezeki menjahit tak pernah putus putus.


Hanya seleksi kain Su tak menarik.


Nanti InsyALLAH Su akan tambah seleksi kain di masa hadapan, k.



Sebab buat masa sekarang Su tak berkesempatan lagi nak ke kedai nak membeli kain.


:D

:D
:D

Sunday, February 19, 2012

Felt Cushion Cover

Lama betul Su tak update blog yeh.

Cushion Cover di atas ni Su buat tuk Working Captain Su masa Christmas Exchange gift dalam Team Su. Mula-mula kitaorang kena cabut undi, supaya tahu pada siapa kita kena bagi hadiah nanti.

Then bila Su cabut Undi, Su dapat nama working capain Su. Dia baik dan penyabar orangnye. Tak sombong dan tak meninggi diri walau dia terrer bangat. :D

Mula Su ingat nak belikan dia something dalam range RM 30, tu range hadiah masa Christmas Exchange gift tu.

Tapi bila Su rasa, biarlah bagi hadiah orang boleh simpan sebagai kenangan.

Maka Su pun buat lah Felt Cushion Cover macam kat atas tu.

Dia suka sangat dengan hadiah yg Su bagi, koz ada nama dia.
:D
:D
:D

Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails