Nuffnang

Thursday, July 29, 2010

Car Messenger bag

Ni gambar messenger beg yang kawan masa belajar kat UiTM dulu, dia oder tuk anak lelaki dia.

Ukuran beg
17" (Lebar) x 11" (Panjang) x 4" (Lebar bawah beg)

Magnetic button

Adjustable strap
Panjang tali beg 43"

Zip untuk penutup atas beg

Poket ada zip kat dalam beg
Ukuran poket yg menggunakan kain Ikea
5.5" (Lebar) x 6" (Panjang)
Ni gambar belakang beg.

Macam nilah rupa messenger bag yang sue buat tu.
Kalau nak ode boleh.
Bagi Sue 2 minggu nak siapkan
Price : RM 30
:D

Saturday, July 17, 2010

Black N White Bag

Bag Black n White.
Kain Heavy Cotton dari Ikea.

Ada zip kat dalam.
Poket zip guna kain heavy cotton warna putih dari Ikea.

Penutup beg ada zip jugak

Lining dalam beg, kain normal cotton
corak polka dot.


Ni adalah Bag Black n White for Mak Sue. Dia ode beg macam ni tuk senang dia bawa ke hospital n pusat rehabilitasi Ayah Sue.

Kalau ada sesiapa nak ode, Sue ada kain yg Sue beli kat Ikea, Black n White tapi segitiga coraknye.
1 beg RM 30.
Tak termasuk courier charges.
:D

Sunday, July 4, 2010

Pencil Roll for Boy and Girl




Pencil rolls ni ordered by my sekolah menengah punya classmate...


Dia ode 1 for girl and 1 for boy..


Kalau ada sesapa yang nak ode...


1 pencil roll RM 10, Sue guna kain heavy cotton.


Boleh muat 13 batang pencil dan 2 pembaris...


Courier RM 5 koz Sue guna Pos Laju, selamat skit... :)


Su amik ode sulam jugak

Su amik ode tuk sulam. Nametag sekolah, keychain atau sulam pada tuala tuk apa apa event.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Name:
Address :
Contact No. :
Email Address:
Magnetic Button - Bronze (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Bronze(13mm) RM 1.00
Magnetic Button - Silver (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Silver (13mm) RM 1.00
Order Description :
Payment Method : Maybank
CIMB
Delivery Method : Pos Ekspres
Pos Laju
Self Collect

Click here to put a form like this on your site.

Tali beg

Tali beg

Magnetic button

Magnetic button