Followers

Friday, October 21, 2011

Abjad dari Felt



Ni dioder oleh kawan Su punya kakak.
Dia suh buatkan tuk anak dia yang baru lahir. Dia datang collect kraf ni kat Pizza Hut kat Kota Damansara, koz dia duk kat Subang 2 jer.
alhamdulillah dia suka dengan design Su ni.
Kalau u all nak oder boleh, saiz yang kecik macam JASMIN tu, RM 1.50 1 abjad
:D
:D
:D

Saturday, October 15, 2011

Hello Kitty Felt Coin Purse

Ni Su buat last minit masa Raya tu.
Ni oder dari adik Su, dia nak bawa balik ke Dubai.
Adik Su keje kat Dubai.
Hanya dia cakap, simple sangat design yang Su buat tuk dia.
Takpelah yeh, masa ni Su duk kat umah Mak kat Sentul, maka aksesori nak buat kraf sangat limited. Su masa Raya cuti dalam 3 minggu, koz anak Su patah tangan. Su lah yang kena jaga dia kat umah, n hantar dia ke sekolah, sebab masa tu dia ada peperiksaan. Bukan takde orang lain nak jagakan, tapi rasa macam, Su tak percaya sangat kalau orang lain yang jaga kan anak Su nie. macam rasa tak lengkap jer.

Hhehheheh Sori yeh kengkawan, panjang pulak post kali nie.
Enjoy.
:D
:D
:D

Monday, October 10, 2011

Kraf Saya Jahit



Nilah contoh Kraf saya jahit,

Namanya,


Kelip Bunga Kembang.


kekekkeke


Nilah DIY Kit SuTi Craft yang pertama.


Semoga SuTi akan dapat menambah baik mana yang terkurang.


Biaslah orang baru belajar dan modal kecik nak buat grande grande.

:D

:D

:D



1 DIY Kit ni RM 10 (untuk yang 10 pertama) jer.

Harga biasa : RM 15.00


Poslaju RM 6.00


Sesuai untuk yang tiada masa nak pegi ke kelas, dan pada masa yang sama minat pada kraf bunga-bungaan nie.


Minat?


Boleh emel, suerosly@gmail.com


atau isi borang




:D

:D

:D

Sunday, October 9, 2011

Amanina Felt Coin Purse


Ni oder dah lama, baru nak upload kat blog.
Sibuk koz tengah cari idea nak buat DIY.
Amanina nak yang simple, jangan macam kekanak.
Dia nak ada bear dan love.
Alhamdulillah Amanina suka dengan design Su nie.
:D
:D
:D

Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails