Followers

Wednesday, March 2, 2011

Sijil

Ni saja Su nak war war kan pada kengkawan di luar sana. Su dah lama jadi member HR Marketing. Hi Goat tu. Su masuk koz nak beli susu dgn rege member tuk Ayah Su yg strok.

Pas nampak hasil yg berkesan atas Ayah Su :-
1. dulu tak lalu makan, kini selera dah bertambah, Alhamdulillah
2. dulu badan slalu panas jer, nak mandi setiap 15 minit, disebabkan pemakanan ubat tuk Jantung, Injap dan lain lain penyakit yg Ayah Su ada. Kini mandi hanya 2 kali sehari. Tidur pun dah nak pakai selimut. Alhamdulillah
3. dulu Abah susah nak bergerak dan berjalan. Kini Abah dah boleh ke depan dan ke belakang, pegi toilet sendiri, tutup suis kipas sendiri (tapi masih dgn pengawasan Mak n Su, takleh bagi buat sendiri, Abah bukan kuat 100% macam sebelum Abah buat operation Injap kat IJN)

Pas nampak hasil yg berkesan atas Anak Su :-
1. dulu berat badan Syafiq memang merungsingkan diri Su. Kurus melempeng (dari perkataan lempeng, pancake tu) jer. Makan boleh tahan, tapi berat tak naik, naik. Dah bagi makan ubat cacing, tapi tak berkesan. Bagi minum susu kambing Hi Goat (budak pas 6 bulan boleh minum susu Hi-Goat), Alhamdulillah Syafiq berat dah bertambah (takdelah naik sampai jadi obesiti, Su tahan gak selera makan Syafiq). Dia pun dah senang nak solat, pelajaran (sekolah kebangsaan belah petang) di sekolah, ada peningkatan.

Ni bukan mereka cerita, tapi kebenaran. Kalau ada sesiapa di luar sana, ingin mencuba susu kambing keluaran HR Marketing, boleh contact Su, k
:D
:D
:D

Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails