Nuffnang

Sunday, February 26, 2012

SARA

Lepas Christmas Exchange gift tu. Kawan Su dalam Team Su kat opis order 1 tuk kawan dia punya birthday.








Price : RM 25

Harga felt cushion cover berdasarkan jenis pilihan kain atau design


Rezeki menjahit ni tak putus putus. Walau taklah "Grand" macam orang lain. Tapi bagi Su, Alhamdulillah, rezeki menjahit tak pernah putus putus.


Hanya seleksi kain Su tak menarik.


Nanti InsyALLAH Su akan tambah seleksi kain di masa hadapan, k.



Sebab buat masa sekarang Su tak berkesempatan lagi nak ke kedai nak membeli kain.


:D

:D
:D

Su amik ode sulam jugak

Su amik ode tuk sulam. Nametag sekolah, keychain atau sulam pada tuala tuk apa apa event.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Name:
Address :
Contact No. :
Email Address:
Magnetic Button - Bronze (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Bronze(13mm) RM 1.00
Magnetic Button - Silver (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Silver (13mm) RM 1.00
Order Description :
Payment Method : Maybank
CIMB
Delivery Method : Pos Ekspres
Pos Laju
Self Collect

Click here to put a form like this on your site.

Tali beg

Tali beg

Magnetic button

Magnetic button