Nuffnang

Sunday, February 19, 2012

Felt Cushion Cover

Lama betul Su tak update blog yeh.

Cushion Cover di atas ni Su buat tuk Working Captain Su masa Christmas Exchange gift dalam Team Su. Mula-mula kitaorang kena cabut undi, supaya tahu pada siapa kita kena bagi hadiah nanti.

Then bila Su cabut Undi, Su dapat nama working capain Su. Dia baik dan penyabar orangnye. Tak sombong dan tak meninggi diri walau dia terrer bangat. :D

Mula Su ingat nak belikan dia something dalam range RM 30, tu range hadiah masa Christmas Exchange gift tu.

Tapi bila Su rasa, biarlah bagi hadiah orang boleh simpan sebagai kenangan.

Maka Su pun buat lah Felt Cushion Cover macam kat atas tu.

Dia suka sangat dengan hadiah yg Su bagi, koz ada nama dia.
:D
:D
:D

Su amik ode sulam jugak

Su amik ode tuk sulam. Nametag sekolah, keychain atau sulam pada tuala tuk apa apa event.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Name:
Address :
Contact No. :
Email Address:
Magnetic Button - Bronze (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Bronze(13mm) RM 1.00
Magnetic Button - Silver (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Silver (13mm) RM 1.00
Order Description :
Payment Method : Maybank
CIMB
Delivery Method : Pos Ekspres
Pos Laju
Self Collect

Click here to put a form like this on your site.

Tali beg

Tali beg

Magnetic button

Magnetic button