Followers

Saturday, October 15, 2011

Hello Kitty Felt Coin Purse

Ni Su buat last minit masa Raya tu.
Ni oder dari adik Su, dia nak bawa balik ke Dubai.
Adik Su keje kat Dubai.
Hanya dia cakap, simple sangat design yang Su buat tuk dia.
Takpelah yeh, masa ni Su duk kat umah Mak kat Sentul, maka aksesori nak buat kraf sangat limited. Su masa Raya cuti dalam 3 minggu, koz anak Su patah tangan. Su lah yang kena jaga dia kat umah, n hantar dia ke sekolah, sebab masa tu dia ada peperiksaan. Bukan takde orang lain nak jagakan, tapi rasa macam, Su tak percaya sangat kalau orang lain yang jaga kan anak Su nie. macam rasa tak lengkap jer.

Hhehheheh Sori yeh kengkawan, panjang pulak post kali nie.
Enjoy.
:D
:D
:D

Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails