Followers

Wednesday, November 24, 2010

Foto dari si kecik



Sue aritu dapat surat ni dari anak Sue, Syafiq. Kawan dia, Nurin Sofea bagi kat Sue, koz aritu Sue bagi dia keychain cendawan. Sue bagi koz kengkawan Syafiq ramai yang minta Syafiq buatkan pencil roll. Sue pun aritu tengah belajar menjahit pencil roll, maka dah banyak sangat pencil roll kat umah, Sue suh Syafiq bagi kat frens dia.

Nurin seorang je yg girl, maka Sue kata bagilah keychain dari pencil roll yang semua cartoon character boys. Macam tak sesuai nak bagi kat Nurin.

Pastu, dia lukis gambar Sue dan dia buatkan kad macam kat atas tu.

SOOOO SSSWWWEEEETTTTT...

hehheheh

Thank you Nurin Sofea.

Aunty Sue suka sangat.

:D

:D

:D

Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails