Nuffnang

Wednesday, November 24, 2010

Foto dari si kecik



Sue aritu dapat surat ni dari anak Sue, Syafiq. Kawan dia, Nurin Sofea bagi kat Sue, koz aritu Sue bagi dia keychain cendawan. Sue bagi koz kengkawan Syafiq ramai yang minta Syafiq buatkan pencil roll. Sue pun aritu tengah belajar menjahit pencil roll, maka dah banyak sangat pencil roll kat umah, Sue suh Syafiq bagi kat frens dia.

Nurin seorang je yg girl, maka Sue kata bagilah keychain dari pencil roll yang semua cartoon character boys. Macam tak sesuai nak bagi kat Nurin.

Pastu, dia lukis gambar Sue dan dia buatkan kad macam kat atas tu.

SOOOO SSSWWWEEEETTTTT...

hehheheh

Thank you Nurin Sofea.

Aunty Sue suka sangat.

:D

:D

:D

Su amik ode sulam jugak

Su amik ode tuk sulam. Nametag sekolah, keychain atau sulam pada tuala tuk apa apa event.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Name:
Address :
Contact No. :
Email Address:
Magnetic Button - Bronze (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Bronze(13mm) RM 1.00
Magnetic Button - Silver (18mm) RM 1.30
Magnetic Button - Silver (13mm) RM 1.00
Order Description :
Payment Method : Maybank
CIMB
Delivery Method : Pos Ekspres
Pos Laju
Self Collect

Click here to put a form like this on your site.

Tali beg

Tali beg

Magnetic button

Magnetic button